Marcin Rosati obejmuje stanowisko Prezesa Zarządu Media Saturn Holding Polska – Portal PR - 24PR

Marcin Rosati obejmuje stanowisko Prezesa Zarządu Media Saturn Holding Polska

15.05.2014 Kategoria: Personalia. Autor: admin

Marcin Rosati nominowany na Prezesa Zarządu (CEO) Media Saturn Holding Polska Sp. z o.o. w ramach umocnienia kompetencji Zarządu Media Saturn Holding Polska w świetle przyspieszenia transformacji sieci Media Saturn w lidera wielokanałowej sprzedaży elektroniki użytkowej w Polsce.

Pan Marcin Rosati został powołany na stanowisko Prezesa Zarządu (CEO) Media Saturn Holding Polska Sp. z o.o. ze skutkiem natychmiastowym. Dotychczas pan Marcin Rosati, związany z Holdingiem od 8 lat, zajmował stanowisko CPO (Członek Zarządu odpowiedzialny za Zakupy). Wcześniej zajmował kluczowe stanowiska m.in. w Samsung Electronics Polska oraz Philips Polska. Ukończył Szkołę Główną Handlową w Warszawie.

Powierzenie sterów firmy panu Marcinowi Rosati wpisuje się w ostatnio ogłoszone przez Grupę Media Saturn przyspieszenie procesu przekształcenia Holdingu w lidera wielokanałowej sprzedaży elektroniki użytkowej w Europie, w tym także w Polsce. „Dajemy naszym Klientom możliwość komunikowania się z nami poprzez szereg mediów, tradycyjnych i cyfrowych, jak również oferujemy zróżnicowane możliwości dokonania u nas zakupów, nie ograniczając się tylko do sklepów stacjonarnych, ale także poprzez nasze sklepy internetowe, m-commerce, czy też call center. Chcemy być dostępni dla Klienta w każdej chwili, kiedy będzie potrzebował informacji na temat nowych technologii lub zdecyduje się na zakup interesującego go produktu. Oferujemy atrakcyjne ceny i unikalne oferty powiązanych z produktami usług oraz akcesoriów.” – powiedział Marcin Rosati.

Grupa Media-Saturn